Celebracja analogowa. Ta książka udowadnia, że ze znajomymi lepiej siedzieć przy stole niż na Facebooku
Masz już dosyć powierzchownego utrzymywania znajomości wyłącznie przy użyciu Facebooka? Oto praktyczny przewodnik po świecie spotkań, dzięki któremu ugościsz bliskich w sposób naprawdę niezapomniany. Ta książka to gratka dla każdego, kto z nostalgią wspomina czasy, gdy najlepszą platformą społecznościową był... stół.
Książka jest ukłonem w stronę "analogowych wartości" – znajdziesz w niej przepisy kulinarne (ozdobione naprawdę smakowitymi zdjęciami), stworzone przez ekspertów takich, jak Adriana Marczewska, czyli uczestniczka programu Top Chef Polska i zarazem szefowa kuchni świetnej restauracji WuWu, działającej w stołecznym Muzeum Polskiej Wódki.
Każda ze stron tej książki sprawia, że cieknie ślinka•Fot. Krzysztof Kozanowski
W albumie, który powstał w ramach współpracy mistrzów sztuki kulinarnej z marką Wyborowa od Mistrza, nie zabrakło również ciekawych informacji na temat tego, jaki trunek jest odpowiedni na takie właśnie spotkania i z jakimi daniami go połączyć, aby uzyskać najlepszy efekt smakowy.
Odpowiedni koktajl uzupełni smak i aromat dania•Fot. Krzysztof Kozanowski
Apetyczna okładka ""Mistrzowskich spotkań przy stole"•Fot. Krzysztof Kozanowski