
Zwolnienia, zerowe przychody, brak perspektyw – z takimi problemami zmaga się w tym momencie niemal cała gastronomia. To właśnie dla nich wystartowała oddolna akcja pomocowa ForRest Projekt. Dzięki niej przedsiębiorcy mogą uzyskać bezpłatne porady dotyczące m.in. działań w czasie kryzysu i rozmów z pracownikami.
Kto może uzyskać bezpłatne wsparcie ekspertów?
Grupa osób, pod przewodnictwem Marcina Kocha, również właściciela restauracji, skrzyknęła się i wspólnie chce ratować swoją branżę. Pro bono. Wszystkie osoby zaangażowane w ForRest Projekt to praktycy z szeroką wiedzą zarówno biznesową jak i gastronomiczną. Wśród osób współpracujących z projektem są też psycholodzy, kancelarie i doradcy finansowi.Chcemy, aby restauracje z problemami miały poczucie, że obok jest ktoś, kto doskonale rozumie ich problem. Bezpośrednio dotrzemy do potrzebujących podmiotów, weźmiemy pod uwagę konkretne potrzeby i problemy. Współpracujemy z konsultantami oraz udzielamy pomocy on-line, udzielimy również wsparcia telefonicznego.
